keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Secret ingredient #2

And today's secret ingredient is.. maple syrup! Jääkaapista löytyi sulatuksen yhteydessä vaahterasiirappipullon jämät. Päätinpä väsätä niistä illanistujaisherkut. Resepti on käännelty aikoinaan Trendistä löytyneestä pekaanipähkinäisemmästä versiosta. Nämä tosin ovat hieman erityisruokavalio (pähkinätön, vegaaninen) ystävällisempiä. Huomenna maistellaan.

Vaahterasiirappimuffinit



1/2 dl kaurahiutaleita
ripaus suolaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl kanelia
1/2 tl inkivääriä
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl vaahterasiirappia
1/2 dl soijamaitoa
2 banaania
1/2 dl rypsiöljyä

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Sekoita kuivat aineet. Muussaa banaanit, vaahterasiirappi, maito ja öljy sauvasekoittimella tahnaksi. Yhdistä kuivat aineet märkiin ja sekoita nopeasti yhteen. Annostele seos viiteen muffinivuokaan. Paista uunissa n. 15-20 minuuttia.

Kiitos ja kuitti, hyvät syyslomat!











    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti